onsdag 27 januari 2010

En liten hälsning från huset som gud glömde

Nu är vi äntligen hemma igen. I lördags hade Fideli så otäck hosta och svårt att andas att jag åkte till akuten med henne. De tyckte att vi skulle stanna kvar på observation så vi fick ett rum och blev isolerade.

Testerna visade att hon fått RS-virus och behövde luftrörsvidgande ånga för att kunna andas lättare. Detta fick hon var tredje timme dygnet runt. Hur mycket orkar man oroa sig innan man tuppar av? Först Nellie med feber och lunginflammation och nu detta.


Men nu är vi iaf hemma igen och hostattackerna avlöser varandra. I natt var vi vakna alla fyra kl 00.30 och bara väntade på att hostan skulle ge sig. Efter attacken var Nellie på ett strålande humör och ville ha mackaroner och köttbullar i sängen... Hon fick välling!

Två sjuka tjejer som tittar på 101 dalmatinerna (för tusende gången) medans mamma och pappa städar.


Efter alla dagar instängd på ett litet rum var jag rätt rastlös när jag kom hem så idag har vi storstädat hela huset och rensat bland Nellies leksaker. Har flyttat upp alla saker som Fideli inte bör leka med när hon blir så stor. Känns rätt skönt att ha fått nått nyttigt gjort mer än att bara torka snor...

Inga kommentarer: