torsdag 21 januari 2010

Lite gnäll

Sen Fideli kom till världen med en lätt och okompliserad förlossning har livet verkligen vänts upp och ner.


Först var det gulsot som gjorde att vi fick stanna en vecka på 33:an, sen blev vi förkylda och hostade som tokar här, sen fick Fideli kolik och skrek halva nätterna från och till i flera veckor och nu har Nellie fått lunginflammation.
Hur är det möjligt!
Nellies feber började i Söndags och har legat mellan 39-40 grader (utan alvedon) hela tiden så igår var vi till doktorn. Eftersom vi bor i Skräddarbacken hör vi till Jakobsgårdarnas vårdcentral.
Skulle nästan kunna flytta bara för att få byta vårdcentral. Jag tycker att de är snorkiga, stressade och ointresserade där. Inte all personal kanske men iaf de som vi råkat ut för. Läkaren som undersökte Nellie hade så bråttom så jag fick ställa mina frågor i korridoren samtidigt som han gick iväg.
Nåja... vi fick pencillin utskrivet till Nellie och nu ska den ner i magen tre gånger om dagen i 10 dagar... Den är tydligen grisäcklig... men nu har vi bara 26 gånger kvar...



När man är sjuk får man äta glass i soffan

Pratade nyss med Fanny som är hos sin pappa. Hon ligger oxå nerbäddad med feber och ont i halsen. Även Fideli har börjat hosta... Nu håller vi tummarna för att alla barn snart blir friska och att vi andra klarar oss.

2 kommentarer:

Emmas idéer sa...

Hugo hälsar till Nellie att krya på sig och att han kommer när hon är frisk och leker... puss

annaslantliv sa...

Nej men vad trist, jag såg henne utanför Willys med mormor i Lördags, pigg och glad och sen kom det där pang då alltså. Vi har haft någon penicillin kur på Anton när han var liten och det var ju typ omöjligt att få i. Man blir galen av att bara tänka på att det är dags att ge det. Och det blir ju inte lättare heller eftersom...

Stort lycka till med alla sjukor!
Hoppas det bara blir bättre nu.

Kram A