lördag 11 april 2009

I påskägget

Igår var vi iväg till Kumla för att spela årets första golfrunda. Strålande sol, torrt på banan och en jättefin bana. Men den var låååång... och otränad som man är var man ju helt slut efter bara nio hål.




Men det var så otroligt roligt att spela så det var bara att bita ihop. Formen är väl inte den bästa och jag har ju lite att träna på iår märker jag. Jaja.. det blir nog bra.




Tur att man lyckades hålla ihop humöret hela rundan iaf... eller inte...







Nellie tillbringade dagen hos farmor och farfar och fick ett jättefint förkläde, grillvante, kakformar och en kavel i påskägget (stort påskägg) istället för godis. Hon var så nöjd och skulle baka vid sin spis hela kvällen. Får väl se till att baka en riktig kaka nån dag. Hon älskar verkligen att pyssla.




Idag blir det en tur ut till Rommetravet och kolla på hästarna. Nellie älskar hästar så jag hoppas de har Ponnyridning där.




Igår hade Nellie varit ute och tittat på hästar med farmor och farfar. Hon blev jättearg och skrek allt vad hon orkade när hon inte fick ta med sig hästen hem. Taskiga farmor och farfar som inte vill ha en häst på verandan. =)

Ha en härlig dag i solen allihopa.

Inga kommentarer: