torsdag 24 juni 2010

Ha en härlig midsommar!!!


För att slippa tillbringa hela sommaren på grannarnas baksida (där vi var förra sommaren) så har även vi skaffat en studsmatta. Tycker även själv att det är rätt roligt att hoppa och skulle gärna prova några volter men man bör nog vara försiktig med sånt vid den här åldern. Pontus hoppade till sig lite träningsvärk häromkvällen...



Fideli växer så det knakar och hon är inte långt ifrån att börja krypa nu. Helst vill hon att vi håller henne i händerna så hon får gå men nu får hon gärna börja ta sig fram för egen maskin.






Imorgon är det midsommar och vi firar hos farmor och farfar i deras sommarstuga i Rämsbyn. Nellies och Fidelis kusin Alma (med mamma och pappa) kommer också. Det ska bli supermysigt och vi hoppas självklart på strålande solsken.

Trevlig midsommar!!!






söndag 13 juni 2010

Sjung om studentens lyckliga dar...

Nu har hon äntligen tagit studenten.

Efter champangefrukost och betygsutdelning promenerade studenterna till Soltorgsparken och den förväntansfulla släkten.
Det var så otroligt roligt att se henne när hon kom och mitt mammahjärta var fyllt av stolthet. Fannys var så himla vacker och hennes betyg var toppenbra med många MVG.
Jag grät som ett barn när jag fick krama henne för jag är så lycklig och stolt över att få vara hennes mamma...

Hennes pojkvän tog även han studenten denna dag och de är så fina tillsammans.
Det går bra för min äldsta dotter nu... otroligt bra betyg, underbar pojkvän och har även fixat sig ett sommarjobb. Hon är värd all lycka i världen. Känner ett lugn i magen när jag tänker på henne och hennes framtid.

Polarna...

Efter stort kalas hos Fannys pappa drog hon iväg på fest med klassen och fortsatte firandet...


PS: Ni som har DD kan ha sett henne i lördagens tidning där hon var med på en stor färgbild i mittuppslaget...

fredag 4 juni 2010

Tillbaka till verkligheten


Nu är det bestämt... Jag ska börja jobba 11 augusti och Pontus ska vara föräldraledig. Mår nästan lite illa nu när det är klart. Det är ju för 17 sista gången jag ska vara mammaledig och nu är det snart slut. Vet att P kommer att fixa det hur bra som helst men det känns ändå som om jag vill börja gråta. Hur ska min lilla bäbis klara sig utan mig???

Har varit varslad så jag är såklart superglad över att få en tjänst igen men vad jag ska göra är fortfarande lite hemligt. Plus att jag faktiskt inte är riktigt säker på vad min tjänst ska innehålla men jag vet iaf vilket lärarlag jag ska tillhöra.

Hur som helst så är jag mycket nöjd med det jag vet än så länge...



tisdag 1 juni 2010

Äppelblom

Som ni kanske kommer ihåg så beskar jag mitt äppelträd i våras för det har inte burit frukt på två år...

...men nu jädrans blommar det i trädet...
Ni kan nu kalla mig för Bosse Rappne!

Det är tur att småtjejorna håller mig sysselsatt här hemma på dagarna för den här veckan vill jag ska gå snabbt. Fanny har åkt till Aya Napa på studentresa och jag är superorolig för henne.

Ja jag har varit på Aya Napa och vet precis hur det är där... Hur kunde det gå så fort? Hon var ju nyss en liten flicka.... o hur kan jag ha en dotter som fyller 19 år när jag bara är 22?
Vill bara att hon ska komma hem NU!

Tänk att dessa två små söta flickor ska växa upp och en dag åka iväg på studentresa. Det känns helt overkligt...