tisdag 16 juni 2009

Stor dag

Nu har vi varit iväg på en liten minisemester. Vi tog farmor med oss och åkte till Furuvik och bodde i stuga en natt. När vi kom dit så regnade det såklart så det blev IKEA i några timmar. Hittade inget speciellt mer än lite glas, några stolsdynor, nya uppläggningsfat och lite annat nyttigt.

Stugan vi bodde i var inte den största men tur att vi hade två. Farmor och Pontus fick sova i en egen eftersom mor och son Norrström snarkar. Nu blev det inte så där jättemycket sömn iaf eftersom personalen hade fest i stugan bakom...

Packning för flera veckor...

När vi vaknade var det strålande sol och en perfekt dag för Furuviksparken. Vi kollade på apor och spindlar, klappade getter och sen fick Nellie syn på Ponnyridningen. Där blev vi kvar en stund. Hon är alldeles galen i hästar. Attans om man ska behöva tillbringa vintrarna i ett iskallt ridhus. Tre vändor på hästryggen blev det innan vi var klara.





Spana in mästerfotografen farmor i bakgrunden...

Nellie ville såklart mata kamelerna oxå. Kamelen lyckades få hela Nellies hand i munnen. Hon är inte rädd för någonting vårat vilddjur.

Gillar verkligen Furuviksparken. Har nog varit där varenda sommar sen jag föddes tror jag. Den är precis lagom stor och det är fint och mysigt. Blir nog en vända till i sommar hoppas jag.

Håll tummarna för fint väder i morgon nu.

Ha en glad midsommar!

Inga kommentarer: