måndag 5 april 2010

Premiär!

Idag hade vi grillpremiär här i skräddis och på grillen låg kyckling, hallomi och några korvar. Mums!

Nellie var självklart med och skulle hjälpa till även om det var roligare att leka med sakerna som varit översnöade i flera månader.
Det största som har hänt här är iof inte grillningen utan det lilla lilla risgryn som jag kände i munnen på Fideli i morse. Hon har fått sin första tand. Dags att sluta amma snart kanske...

Vi har fått låna en gåstol av grannarna (ja ja.. jag vet att det hämmar utvecklingen) och Fideli tycker det är jätteroligt att komma upp och se lite. Nellie tycker oxå det är roligt och skjutsar runt henne i hela huset till Fidelis stora glädje.

Eftersom Nellie älskar prinsessor och klänningar så är Törnrosaklänningen som hon fått av farmor och farfar otroligt populär. Den åker på och av flera gånger om dagen och attans om man ropar på Nellie när hon faktiskt heter Törnrosa. Det gäller att man hänger med i svängarna.


3 kommentarer:

Emmas idéer sa...

Ja inte hämmade det då hugos utveckling gällande att lära sig gå inte... =O)

Åååååå ett risgryn.... jippiiiie måste ses snart!

Emmas idéer sa...

Ja vi sätter oss i caféterian så ser vi om de susar förbi. I morgon ska vi till leklandet med simon å maja å kriztin ni fär gärna hänga med. Det blir på fm någon gång.

annaslantliv sa...

Nej men se då går jag heller och jobbar några dagar! ;-) Nu får det räcka minnsann.

Hämmade inte mina barn heller, den ena gick vid 10 månader och den andra vid 7.... Bra grej är det!'

Kram