torsdag 15 oktober 2009

Mumsiga köttbullar... eller...?

Eftersom jag är föräldraledig för tillfället och bebisen inte har tittat ut än så finns ju lite tid till köksstök. Så igår rullade vi köttbullar som blev supergoda. Det tyckte tyvärr inte Nellie för hon åt bara potatis och sås... Nåja...



Börjar känna mig ganska svullen (se bild) just nu och längtar verkligen tills bebisen är här så jag kan börja röra mig igen. Är fruktansvärt otymplig och rastlös just nu.


Var ner på systemet idag för att handla lite till Pontus och den högravida, 37-åriga, trebarnsmorsan fick visa leg... Hehe... är antagligen så himla svullen så varenda rynka har rätat ut sig.

1 kommentar:

annaslantliv sa...

ingen bebis än, förstår att du väntar rejält nu. Men att få visa leg kan ju göra det hela lite roligare! :-) Alltid lika kul. Speciellt i ditt fall, då måste det kännas extra bra.

Törs inte ens tänka på hur det blir när de blir tonåringar, börjar titta på andra tonåringar med oro och ångest. Hånglar utanför Ica, klottrar, slår sönder allt som inte sitter fast, skriker värre saker än; du är DUM! Hua...

Lycka till med bebisleveransen nu!

Kram