onsdag 15 september 2010

Trasig näsa



Fideli har börjat gå.

Hon går flera meter mellan mig och Pontus eller mellan möbler. Även utomhus ville hon prova att gå själv. Synd bara att asfalt gör så fula märken på näsan.
Annars börjar vi kvickna till här i huset som gud glömde...
Nellie har börjat på dagis igen och hon tycket det är så himla roligt att träffa sina kompisar. Hon är en solstråle hela morgonen innan hon kommer iväg.


Nellie har lärt sig att sätta igång kameran och ta självporträtt...

Fideli och Pontus har börjat hänga på Öppna Förskolan och jag ska försöka ta mig till jobbet på fredag. Vi har kompetensdag och ska få en mattekurs som jag verkligen inte vill missa.
Nu ska jag smyga ut i köket och ta en chokladboll som Nellie och Pontus gjorde igår. Mums!

måndag 13 september 2010

Lunginflammation

Men fy attans vad jag har varit sjuk!!!
Lunginflammation!
Började med hög feber (39.6) i fem dagar och sen till doktorn. Apparaten de mäter sänkan med går till 160 och min slog i taket så apparaten räckte inte till. Fick supermedicin och febern gick ner men sen var det hostan kvar. Hostade upp både det ena och det andra.
Har nu legat i sängen i över en vecka och idag är jag nästan pigg. Var till doktorn och trodde jag kunde gå till jobbet i morrn men han skrek rätt ut att jag skulle vila, dricka vatten och hålla mig i sängen i en vecka till. Spännande... Sänkan hade gått ner till 54 men ska vara under 8!
Tror nog Pontus har lidit mest. Två som har lunginflammation och en vild 11 månaders. Tur att han är den han är och att vi har släkt som alltid ställer upp.
Farmor och farfar har varit här varenda dag och hjälpt oss...
Så här sjuk borde man inte få bli när man har en massa barn att ta hand om!

fredag 3 september 2010

Ingen tid över

Sådärdå...

Nu har jag jobbat ett par veckor och tiden räcker verkligen inte till mycket mer än jobb, familj och sömn. Inte ens golf har jag hunnit med.

Kan ju lungt säga att vi inte riktigt hunnit med sömn heller med alla otäcka hostattacker Nellie haft på nätterna.
Hon har tyvärr fått lunginflammation igen och har varit ruskigt sjuk i två veckor. Det känns inte helt okej att åka till jobbet när man vet att hon ligger hemma i 39 graders feber. Medicinen bet inte men nu har hon fått en starkare sort så jag hoppas verkligen att hon piggnar till nu.





Fideli har som tur är hållt sig pigg hela tiden. Något rastlös kanske och rätt sugen på att leka med Nellie fast hon mest legat i soffan.

För att pigga upp oss lite så slänger jag in några sensommar bilder från farmor och farfars mysiga sommarstuga...